Tuoteartikkelit

Kokemus Dry step eteisen termomatosta lapsiperheessä - Termomatto.fi

Kokemus Dry step eteisen termomatosta lapsiperheessä

Termomaton ansiosta meidän eteinen ei aiheuta enää päänvaivaa! Nimittäin mattoon ei jää helposti likaa ja se on näppärä imuroida ja tarvittaessa myös puhdistaa.
Puolen vuoden käyttökokemus Dry Step® Termomatosta lapsiperheessä - Termomatto.fi

Puolen vuoden käyttökokemus Dry Step® Termomatosta lapsiperheessä

Meillä on ollut ennen vaikka ja mitä mattoja parvekkeella, mutta nyt kun olemme päässeet kokeilemaan Termomattoa, niin siitä ei kyllä enää luovuta.
Nopeasti kuivuva terassimatto - Termomatto.fi

Nopeasti kuivuva terassimatto

Onko alituiseen märät ja hengittämättömät terassimatot alkaneet ottamaan kupoliin? Valikoimassamme oleva kotimainen Dry Step termomatto on nopeasti kuivuva terassimatto sekä tämän lisäksi myös hengittävä.
Lämpöeristetty terassimatto säästää energiaa ja lisää käyttömukavuutta - Termomatto.fi

Lämpöeristetty terassimatto säästää energiaa ja lisää käyttömukavuutta

Mikäli tykkäät viettää terassillasi tai parvekkeellasi aikaa myös syksyllä ja talvella, on lämpöeristetty terassimatto sinulle suositeltava valinta. Etenkin, jos terassillasi tai parvekkeellasi on lasitus, lisää terassimattomme käyttömukavuutta huimasti!
Miksi valita Dry Step® Termomatto parvekkeelle? - Termomatto.fi

Miksi valita Dry Step® Termomatto parvekkeelle?

Parvekkeen sisustaminen on ratkaisevassa asemassa kodikkaan ilmapiirin luomisessa. Yksi tärkeimmistä valinnoista on parvekematon valitseminen. Dry Step® Termomatto on paras ratkaisu parvekematoksi tarjoten korkealaatuisen ja monikäyttöisen vaihtoehdon.
Säänkestävä terassimatto sopii aktiiviseen elämään - Termomatto.fi

Säänkestävä terassimatto sopii aktiiviseen elämään

Kun kaipaat terassi- ja parvekematoltasi pitkää ikää, kannattaa sinun valita säänkestävä terassimatto. Meillä myytävä kotimainen termomatto on suunniteltu kestämään vuosia ja kestää erinomaisesti aurinkoa, lämpötilanvaihteiluita ja sateitakin. Termomaton hengittävyyden takia se on nopeasti kuivuva ja halppimattoja huolettomampi valinta.
Terassimatto metritavarana - Termomatto.fi

Terassimatto metritavarana

Suosittelemme sinulle terassimattoa metritavarana, jos vähänkään pelkäät omia mittaustaitojasi ja haluat hiukan pelivaraa mattojen sovitukseen.
Tee parvekkeestasi viihtyisämpi ja monikäyttöisempi oleskelutila! - Termomatto.fi

Tee parvekkeestasi viihtyisämpi ja monikäyttöisempi oleskelutila!

Nyt alkaa olla se hetki vuodesta, kun toinen toistaan kauniimmat ja kutsuvammat parvekkeet ja terassit koristavat sisustusjulkaisuja niin lehdissä kuin sosiaalisessakin mediassa.
Miksi veneen lattiamateriaaliksi valikoitui Termomatto? - Termomatto.fi

Miksi veneen lattiamateriaaliksi valikoitui Termomatto?

Jokusen veneen rakentaneena Perttu Haanpään veneen lattiamateriaaliksi valikoitui Termomatto. Kestävä ja tyylikäs Termomatto soveltuu terassien ja piharakennusten lisäksi todella hyvin myös veneiden lattioiden ja tasojen materiaaliksi.
Mikä matto terassille? - Termomatto.fi

Mikä matto terassille?

Kevät lähestyy hurjaa vauhtia. Päiväpakkasten väistyessä alkaa terassien sisustaminen aurinkoisten vapaapäivien ja lämpimien iltojen ajanviettopaikaksi. Pian on aika siirtää kahvitarjotin terassille ja nauttia sulavan lumen ja pitkän talven alta heräävän luonnon äänistä. Kunpa vain terassin tai parvekkeen lattia ei edelleen hohkaisi kylmää...
Oma valintani oli kotimainen Dry Step® Termomatto - Termomatto.fi

Oma valintani oli kotimainen Dry Step® Termomatto

Pari vuotta parvekkeellani ollut täysin kotimainen termomatto näyttää taas parhaita puoliaan, kun parvekkeen betonilattia kylmenee säiden mukana. Matto on edelleen kuin uusi. Lisäksi huomasin keväällä yllätyksekseni, että lattia oli säilynyt maton alla täysin kuivana ja puhtaana, eikä sitä tarvinnut pestä.
Maailman helpoin tapa tilata terassimatto - Termomatto.fi

Maailman helpoin tapa tilata terassimatto

Nyt on hyvä aika päivittää parveke tai terassi mukavalla, huolettomalla ja helppohoitoisella Dry Step® Termomatolla, jonka saa tilattua kotiin muutamalla klikkauksella. Sinun ei tarvitse muuta kuin ottaa mitat parvekkeestasi ja tilata tuote verkkokaupastamme.
Mitä on huomioitava, kun hankit terassimattoa? - Termomatto.fi

Mitä on huomioitava, kun hankit terassimattoa?

Ylivoimaisesti tärkein ominaisuus, joka terassimatosta täytyy löytyä, on hengittävyys. Emme voi korostaa tätä liikaa, koska terassimaton hengittävyys vaikuttaa aivan valtavasti siihen, miten maton alla oleva pinta käyttäytyy.
Jatkoaika terassikaudelle termomatolla - Termomatto.fi

Jatkoaika terassikaudelle termomatolla

Oli sää miten kylmä tahansa, lasitetun terassin puolelle voi aina mennä esim. sytyttämään kynttilät vain sukkasiltaan, sillä terassimatto pitää tilan kohtuullisen lämpimänä, vaikka ulkona paukkuisi jo pakkanen.
Kesäinen terassi yksinkertaisilla ratkaisuilla - Termomatto.fi

Kesäinen terassi yksinkertaisilla ratkaisuilla

Aurinkopesä on oma suosikkipaikkani pihalla. Se tuo riittävästi suojaa, ja on supermukava niin auringonottoon kuin päiväunillekin. Vaikka ollaankin ulkona, voi terassia sisustaa hyvin erilaisilla tyynyillä ja peitoilla.
Terassin sisustus Termomaton avulla - Termomatto.fi

Terassin sisustus Termomaton avulla

Termomatto on ollut meillä yksi parhaista hankinnoista lasitetulle terassille. Se eristää hyvin lämpöä, on helppo puhdistaa ja sopii kauniisti sisustukseen. Värivalikoimaa on runsaasti, joten matoista löytyy varmasti sopiva sävy jokaiseen kotiin!
Terkut terassilta! - Termomatto.fi

Terkut terassilta!

Olen Sonja, lifestylebloggaaja, 1-vuotiaan lapsen ja 8-vuotiaan koiran äiti, vaimo ja sisustusta sekä matkailua rakastava seikkailija. Perheemme asuu rivitaloviisiössä uudiskohteessa pääkaupunkiseudulla, ja kotimme rakkain paikka on minulle lasitettu terassimme ja takapihamme.