Kokemus Dry step eteisen termomatosta lapsiperheessä

Dec 07, 2023

Meillä on ollut vajaa vuoden parvekkeella Termomaton Dry step terassimatto johon olemme olleet todella tyytyväisiä. Lähdimme siis luottavaisin mielin kokeilemaan myös eteiseen Termomattoa. Meillä on nyt takana muutaman kuukauden kokemus Termomaton eteisen matosta. 

Maton käytännöllisyys lapsiperheessä

Olemme nelihenkinen lapsiperhe, meillä on pieniä lapsia joten lastenvaunuista kulkeutuu hiekkaa ja likaa ulkoa sisälle turhankin paljon, sekä tietysti kenkien mukana myös. Aikaisemmin meillä oli eteisessä toisenlainen matto joka likaantui kengistä ja vaunuista lähes heti käyttöönoton jälkeen, tämä tuntui suoraan sanottuna rahan heittämiseltä hukkaan.

"Termomaton ansiosta meidän eteinen ei aiheuta enää päänvaivaa!"

Termomaton ansiosta meidän eteinen ei aiheuta enää päänvaivaa! Nimittäin mattoon ei jää helposti likaa ja se on näppärä imuroida ja tarvittaessa myös puhdistaa. Ihanan vaivaton eteisen matto siis, niin kuin mielestäni kuuluukin olla, etenkin lapsiperheessä.

Minkälaiseen mattoon päädyimme?

Värivaihtoehdoista löytyi beige sävy, joka on meidän kotiin oikein sopiva. Tilasimme maton omilla mitoilla ja ilman kanttauksia, koska halusimme leikata ja viimeistellä sen meidän pienen eteisen muotoon sopivaksi. Eteisen maton reunat on kuitenkin mahdollista tilata kantattuna, joka antaakin matolle mielestäni viimeistellyn ja siistin ilmeen.

Lisäksi matto on todella lämmin, mutta kuitenkin hengittävä. Tätä mattoa oltaisiin tarvittu jo aikaisemmin vanhaan sähkölämmitteiseen rivitalo kotiimme, nimittäin olisimme varmasti maton ansiosta säästäneet sähkökuluissa! 

Miksi valita Termomatto?

Kotimaisuus ja 100% rahat takaisin -takuu antaa ostajalle turvan. Nimittäin valmiskoon mattoja voi kokeilla 30 päivää ja mikäli ei ole tyytyväinen voi maton palauttaa ilman selityksiä. Me olemme kuitenkin olleet enemmän kuin tyytyväisiä ja tiedämme myös jatkossa mistä tilata lämpimät eteis- ja terassimatot.

Tilaaminen oli myös vaivatonta ja matot saapuivat todella nopeasti kotiin, joka yllätti meidät täysin, koska kyseessä oli kuitenkin mittatilaus matot eikä valmiskoon. Meidän perhe kiittää eteisen matosta, joka helpottaa meidän perheen arkea. 

Jenny Ahonen
@toimivampikoti