Puolen vuoden käyttökokemus Dry Step® Termomatosta lapsiperheessä

Nov 06, 2023

Viime kevään lopussa saatiin ensi kosketus Dry Step® Termomatosta. Meillä on ollut ennen vaikka ja mitä mattoja parvekkeella, mutta nyt kun olemme päässeet kokeilemaan Termomattoa, niin siitä ei kyllä enää luovuta.

Matto saapui nopeasti perille, vaikka olikin mittatilausmatto. Hinta matosta on toki vähän korkeampi, mutta laatu ja ominaisuudet ovat sen arvoisia. Parvekematto on laadukkaan näköinen ja tuntuinen, sekä todella helppo asentaa parvekkeelle!

Maton mukana tulee mattopuukko, jonka avulla saimme leikattua mattoa helposti. Leikkasimme mattoa hieman parvekkeen putkien vuoksi, mutta se kävi yllättävän helposti ja nopeasti. Tulos oli myös hyvä.

Matto lämmittää huomattavasti enemmän jalkoja kuin aikaisemmat matot

Matto lämmittää huomattavasti enemmän jalkoja kuin aikaisemmat matot, joista kylmä on päässyt maton läpi nopeastikin ja parvekkeella on pitänyt olla tossut jalassa. Nyt tämän lämpimän parvekematon ansiosta ollaan käytetty parveketta ahkerammin, pitkälle syksyyn asti. Lisäksi maton beige väri on ollut kivan raikas ja tekee tilasta tilavamman tuntuisen.

Viime kesänä oltiin perheen kanssa parvekkeella syömässä useita kertoja. Vaikka lapsilta tippui välillä ruokaa matolle, sai ruokatahrat helposti pois, vain kevyesti saippuvedellä pyyhkimällä. Parvekematto ei kerää likaa helposti ja tarvittaessa se on helppo imuroida, koska matto pysyy hyvin paikoillaan. Olemme myös pitäneet syksyllä lasten kanssa parveke piknikkiä, eikä kylmä päässyt yhtään maton läpi ja meidän pienet lapsetkin viihtyi hyvin.

Ensimmäistä kertaa meillä on sellainen olo, että parveketta voi käyttää myös vähän talvella.

Pian laitamme parvekkeen talvi- ja joulukuntoon. Ensimmäistä kertaa meillä on sellainen olo, että parveketta voi käyttää myös vähän talvella. Termomaton ansiosta, olemme saaneet asuntoomme lisähuoneen, sillä parveketta voi hyödyntää lisätilana myös kesän ulkopuolella. Lapset ovat leikkineet monet kerrat meidän lasitetulla parvekkeella, etenkin kesän ja syksyn sadepäivinä. Olemme myös syöneet siellä useasti ja viettäneet iltoja perheen kesken, sekä ystävien kanssa.

Suosittelen ehdottomasti meidän perheen kokemuksen pohjalta Termomaton Dry Step® mattoa.

Jenny Ahonen
@toimivampikoti