Nopeasti kuivuva terassimatto

Aug 29, 2023
Onko alituiseen märät ja hengittämättömät terassimatot alkaneet ottamaan kupoliin? Valikoimassamme oleva kotimainen Dry Step termomatto on nopeasti kuivuva terassimatto sekä tämän lisäksi myös hengittävä.

Jos sade yllättää ja kastelee terassin tai parvekkeen lattian, ei sinun tarvitse nostaa terassimattoja irti lattiasta kuivattaaksesi ne, vaan termomaton hengittävyys kuivattaa sekä maton, että lattian maton alla.

Nopeasti kuivuva terassimatto ja sen hengittävyys vähentää siis merkittävästi maton alla olevan lattian pilaantumista. Matto on myös helppo pitää puhtaana ja sallii jopa vesipesun.

Meillä myytävät terassimatot ovatkin nopean kuivuvuuden ja hengittävyyden takia suosittuja tuotteita myös arkieteisiin, jossa usein saatetaan kulkea märissä kengissä ja vaatteissa. Ei tarvitse alituiseen olla kurkkimassa maton alle, onko lattia märkänä.

Jos terassisi, parvekkeesi tai vaikkapa arkieteisesi altistuu sateelle tai kurakengille, niin suosittelemme sinulle nopeasti kuivuvaa terassimattoa. Meiltä saat matot useissa eri väreissä, metritavarana, valmiskoossa tai omilla mitoillasi.