Lämpöeristetty terassimatto säästää energiaa ja lisää käyttömukavuutta

Aug 29, 2023

Mikäli tykkäät viettää terassillasi tai parvekkeellasi aikaa myös syksyllä ja talvella, on lämpöeristetty terassimatto sinulle suositeltava valinta. Etenkin, jos terassillasi tai parvekkeellasi on lasitus, lisää terassimattomme käyttömukavuutta huimasti!

Meillä myytävä lämpöeristetty terassimatto soveltuu myös tiloihin, jossa on kylmähköt lattiat lattialämmöstä huolimatta. Hankkimalla lämpöeristety terassimaton tälläisiin tiloihin säästät lämmityskuluissa ja siltikään sinun ei enää tarvitse kärsiä kylmistä lattioista.

Lämpöeristetty terassimatto tuo käyttömukavuutta myös tilan akustiikkaan. Meillä myytävä lämpöeristetty termomatto on kohtalaisen paksu, joten se akustoi tilan hyvin ja vähentää melua. Yksi mukavuustekijä lisää.

Terassimattomme eivät ole halvimpia. Jos kuitenkin etsit hyvää lämpöeristystä, kaunista ulkonäköä sekä pitkäikäisyyttä, valintasi on kotimainen termomatto.

Mikäli edullisuus on sinulle kuitenkin tärkein arvo lämpöeristyksen sijaan, suosittelemme sinulle valmiiksi mittojesi mukaan leikattua green-mattoa.