Säänkestävä terassimatto sopii aktiiviseen elämään

Jul 20, 2023
Kun kaipaat terassi- ja parvekematoltasi pitkää ikää, kannattaa sinun valita säänkestävä terassimatto. Meillä myytävä kotimainen termomatto on suunniteltu kestämään vuosia ja kestää erinomaisesti aurinkoa, lämpötilanvaihteiluita ja sateitakin. Termomaton hengittävyyden takia se on nopeasti kuivuva ja halppimattoja huolettomampi valinta.

Jos valitset terassillesi tai vaikka eteiseesi säänkestävän terassimaton, voit olla varma sen kestävyydestä. Matot ovat valmistettu materiaaleista, jotka kestävät kulutusta. Voi olla, että niiden hankintahinta on halppimattoja isompi, mutta pitkäikäisyydellään ne haukkuvat hintansa.

Säänkestävä terassimatto on myös helppo pitää puhtaana. Pinta ei ime kosteutta niin voimakkaasti, joten ne ovat vesipestäviä ja kestävät imurointia vuodesta toiseen.

Säänkestävän terassimaton etu on myös tietynlainen huolettomuus. Sateen sattuessa mattoja ei tarvitse nostaa terassilla kuivumaan vaan hengittävyyden takia ne kuivuvat itsekseen, kuivattaen myös lattian maton alla.