Terassimatto metritavarana

Jun 05, 2023

Suosituimmat tuotteemme tilataan usein valmiiksi leikattuina, mutta useat haluavat tilata terassimaton metritavarana.

Itse asiassa suosittelemmekin sinulle terassimattoa metritavarana, jos vähänkään pelkäät omia mittaustaitojasi ja haluat hiukan pelivaraa mattojen sovitukseen.

Terassimatto metritavarana voi olla järkevää useista muistakin syistä:

  • Jos parvekkeesi tai terassisi sisältää monia kulmia ja koloja, niin terassimatto metritavarana on valmiiksi leikattuja järkevämpi. Mattojamme on helppoa leikata ja kevyitä käsitellä.
  • Vältyt virhemittauksilta, kun sovitat maton paikalleen vasta saatuasi sen kohteeseesi.
  • Jos jostakin syystä haluat palauttaa tuotteen, niin metritavarana tilattuasi se onnistuu. Valmiiksi leikattuja mittatilaustuotteita ei ole mahdollista palauttaa.
  • Valmiskokojen sijaan terassimatto metritavarana säästää niin kustannuksia kuin jätemäärääkin. Voit mitata matotettavan kohteen tarkasti ja tilata juuri sen mukaisen metrimäärän mattoa.

Tilatettassi terassimattoa metritavarana on tärkeää huomioida, että mattoa on tilattu mieluummin hiukan yli tarpeen, kuin liian vähän. Ei ole kivan näköistä, jos osa matotettavasta kohteesta jää paljaalle pinnalle.

Meiltä saat mattoa metritavarana useissa eri väreissä sekä kahdessa eri hintaluokassa. Laadukkaampaa termomattoa sekä hintalaatusuhteeltaan järkevää green-terassimattoa.