Maailman helpoin tapa tilata terassimatto

Mar 14, 2023

MITTAA, TILAA JA RULLAA KESÄ PARVEKKEELLESI!

Nyt on hyvä aika päivittää parveke tai terassi mukavalla, huolettomalla ja helppohoitoisella Dry Step® Termomatolla, jonka saa tilattua kotiin muutamalla klikkauksella.

Sinun ei tarvitse muuta kuin ottaa mitat parvekkeestasi ja tilata tuote verkkokaupastamme. Matto toimitetaan kotiisi muutaman arkipäivän sisällä. Termomatto on jämäkkä alusta, mutta sen asentaminen on todella helppoa. Käytännössä sopivan mittaiset palat täytyy vain asetella paikoilleen.

Maton saa toki myös valmiiksi asennettuna, saat ammattilaistemme suorittamalle asennustyölle kahden vuoden takuun. Voit siis tilata Termomaton asennettuna, valmiiksi leikattuna tai metritavarana

Uskallamme sanoa, että täysin kotimainen Dry Step® Termomatto on patentoitujen ominaisuuksiensa ansiosta maailman paras terassimatto. Lämpimälle ja kuivalle Termomatolle voi hipsiä vaikka avojaloin säällä kuin säällä, joten Termomaton ansiosta parvekkeesta tai terassista tulee entistä käyttökelpoisempi osa asuntoa.

Lisäksi Termomatto on kevyenä ja joustavana alustana helppohoitoinen. Monikäyttöinen Termomatto sopii lisäksi monille kylmille lattioille kuten kellariin. Lisäksi Termomatto on paloturvallista materiaalia.

Termomatto on lämmin ja ominaisuuksiltaan ylivertainen parvekematto.